Evaluarea
fractală a
potențialelor
inteligențelor
multiple
Mai multe detalii

SESIUNI DE EVALUARE ȘI ANALIZĂ FRACTALĂ A POTENȚIALELOR INTELIGENȚELOR MULTIPLE

Vă invităm la întâlnirea cu voi înșivă! Vă invităm să vă cunoaşteţi darurile şi să vi le onoraţi! Vă invităm într-o fascinantă explorare a universului interior uman!

Copii Indigo România împreună cu UNIVERS FRACTAL organizează sesiuni individuale de evaluare a inteligențelor multiple, ale talentelor şi aspectelor de natură energetică şi spirituală destinate atât copiilor si adolescenților cât şi adulților aflați pe calea cunoașterii și autodepășirii de sine.

După cum deja știți, termenul și semnificația “COPIL INDIGO” provine de la Nancy Ann Tappe care și-a dedicat viața și cariera studiului culorii, conștiinței, conștientiuzarea, cercetarii în clasificarea și înțelegerea trăsăturilor de personalitate în corespondență cu culorilor aurei percepute sinestezic de aceasta.

Inițial sistemul său de referință cuprindea 11 culori ierarhizate conform spectrului: magenta, roșu, roz, portocaliu, lavandă, bronz, galben, verde, albastru și violet. De asemenea, ea a văzut unele persoane care nu aveau culoare în aură, pe care îi numea „fără culoare”, ulterior a ales termenul de „cristal”. În anii 70 în urma observării apariției din ce în ce mai frecventă a unei noi culori în aura copiilor nou născuți, astfel a introdus a 12-a culoare, INDIGO, căreia i-a acordat atenție și egală demnitate în raport cu celelalte culori.

Trăsăturile de personalitate corelate de Nancy Ann Tappe culorii INDIGO sunt multiple enumăr doar câteva dintre acestea extrase din materialele date publicului: inteligenta cognitivă si emoțională ridicate, intuiție ieșită din comun datorată lucrului cu ambele emisfere cerebrale, memorie prodigioasă, alertă și dinamism, independentă, putere de afirmare, spirit justițiar, sociabilitate și lucru în echipă, creativitate dar si trăsături ca impulsivitate, lipsa supunerii, mercantilismul, deformarea realității, lipsa hărniciei sau a diplomației.

În prezent toate aceste trăsături și multe altele pot fi evaluate în mod stiintific, obiectiv, rapid și pot fi folosite în înțelegerea și, cu devoțiune, în emanciparea personalității, în ridicarea nivelului de conștiință, în evaluarea progresului individual, în manifestarea talentelor, a darurilor, în exprimarea de sine plenară, în onorarea unicității fiecăruia dintre noi.

Click aici pentru a citi condițiile de participare

CARACTERISTICILE ŞI BENEFICIILE EVALUĂRII ȘI ANALIZEI FRACTALE A POTENȚIALELOR INTELIGENȚELOR MULTIPLE

 • Peste 100 de indicatori cu semnificație psihologică

  Printr-o analiză fractală avansată, acești indicatori sunt asociaţi proiectiv inteligențelor fizice, emoționale, mentale si spirituale, talentelor, stilului comportamental, vocației și proporției temperamentale, abilităților, aptitudinilor și motivațiilor, respectiv, a compatibilității profesionale și a profilului de activitate compatibil, compatibilității interpersonale și de grup, etc.

 • Scanarea este foarte rapidă și complet non-invazivă

  Parametrii de interes sunt măsuraţi direct prin intermediul unui Echipament electronic și metodă pentru determinarea rapidă a profilului psihologic".

  Din perspectiva subiectului evaluat, metoda este complet non-invazivă fiziologic și/sau psihologic, realizându-se prin aplicarea palmelor pe un bioscanner pentru un timp foarte scurt (aproximativ 2 minute), ulterior realizându-se analiza fractală avansată.

 • Automatizare, precizie şi obiectivitatea evaluării

  Evaluarea fractală a indicatorilor cu semnificație psihologică este o metodă complet automată şi computerizată ce nu utilizează o interfaţă utilizator de tip "creion şi hârtie" specifice testelor standard de evaluare psihologică, ce pot conţine o doză mare de subiectivitate.

  Profilul de indicatori rezultă automat din analiza fractală avansată ce porneşte de la parametri fizici proprii ai subiectului, măsurați direct, în mod obiectiv prin intermediul interfeţei fizice a bioscanner-ului.

  Raportul rezultat plasează în mod automat indicatorii cu semnificație psihologică identificaţi pe o scală inteligentă, metoda de scanare fiind complet obiectivă, neoferind posibilitatea de a eluda subiectiv realitatea fizică a persoanei evaluate.

  Mai mult, echipamentul electronic si metoda pentru determinarea rapidă a profilului psihologic nu măsoară experiența subiectivă, ci funcțiile cerebrale ale subiectului evaluat, proiectând prin analiză fractală avansată toţi cei peste 100 de indicatori cu semnificație psihologică.

 • Compatibilitatea indicatorilor cu alte sisteme psihologice

  Raportul de analiză fractală oferă posibilitatea scalării tuturor indicatorilor cu semnificație psihologică rezultaţi, prin corelări cu scale internaționale de indicatori psihometrici.

  Astfel, specialiştii în psihologie sau resurse umane pot identifica, interpreta şi încadra corect indicatorii cu semnificație psihologică din raportul de evaluare fractală în propriul sistem de profile psihologice, prin conversia corespunzătoare a scalei de lucru.

Înscriere Evaluare

Completați formularul de mai jos pentru a solicita o sesiune de evaluare

Vă rugăm să citiţi cu atenţie condițiile de participare înainte de a solicita înscrierea. Click aici

  Am citit și sunt de acord cu condițiile de participare

Despre UNIVERS FRACTAL

Logo UNIVERS FRACTAL

UNIVERS FRACTAL modelează matematic soluţii de guvernanţă sustenabilă a afacerii şi management al crizelor, facilitează evaluarea şi analiza fractală a inteligenţelor multiple și a trăsăturilor de personalitate, cercetarea și proiectarea de programe, trasee educaționale pentru copii, adolescenţi şi adulţi

Madalina-Stefania (Andrei) APOSTOL

Facilitator: Mădălina-Ștefania APOSTOL

Inginer diplomat în Ştiinţa Sistemelor şi a Calculatoarelor, licențiat în Teoria Fractalilor - Universitatea Politehnica Bucureşti; Cercetător și Specialist în Algebră Fractală şi Modelare Matematică a Sustenabilității - Dr. Prof. Florian Colceag; Formator în Psihopedagogie - certificat de Institutul Român de Studii si Cercetări Avansate Gifted Education (IRSCA); Consilier Dezvoltare Personală - certificat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice (MECS)